Welkom in mijn wereld van de cadeaus en relatiegeschenkenOver mij

Caren Schrijver

Eigenaresse

Ik ben Caren, eigenaresse van CADO UNIEK. Graag wil ik u van harte welkom heten in mijn wereld van de cadeaus en relatiegeschenken. Ik heb altijd veel waarde gehecht aan het inkopen van cadeaus, het stijlvol inpakken er van en om het vervolgens weer aan iemand te kunnen schenken. Op braderieën en fairs is dit groter uitgepakt door middel van creatieve cadeaupakketten, die ik zelf samenstelde. De aandacht die ik voor cadeaus heb, is altijd gebleven en ik heb gezien wat aandacht en waardering kan doen bij mensen, zowel privé als op werkgebied.
Ik ben ervan overtuigd dat medewerkers die oprechte aandacht krijgen van hun werkgever, groeien en bloeien in de organisatie. Zij worden gezien in hun werk en gewaardeerd als persoon. Een verlangen van elke medewerker en werkgever.
Door de combinatie van cadeaus en mijn overtuiging over aandacht en waardering op de werkvloer is CADO UNIEK ontstaan. Bent u nieuwsgierig naar mijn creatieve ideeën? Leuk als u contact met mij opneemt. Graag kom ik met een kleine attentie bij u langs, om een uniek voorstel te maken.


"Alles wat je aandacht geeft groeit en bloeit"

>